N-VA Merksplas gaat van start

Op 15 januari 2011

Met het nieuwe jaar treedt ook een nieuwe partij in de politieke arena in Merksplas. Na een aantal jaren onder de vleugels van N-VA Noorderkempen, start de N-VA in Merksplas met een eigen werking. Tine Van der Vloet is kersvers voorzitter:  “Met veel enthousiasme gaat de N-VA in Merksplas van start. Een stem geven aan alle inwoners van onze gemeente, is onze belangrijkste motivatie.”

Bij de laatste verkiezingen haalde de N-VA in kanton Hoogstraten meer dan 28%. Gedreven door deze sterke nationale verkiezingsuitslag, kon een eigen N-VA-afdeling in Merksplas niet ontbreken. Op een eerste activiteit in september 2010 vonden een aantal mensen elkaar en vormde zich een eerste bestuur. Dit bestuur breidde zich ondertussen uit en sinds december is de officiële oprichting een feit. 

Om goed gewapend naar de verkiezingen van 2012 te gaan, is iedereen die wil meedenken of -werken welkom. Alle inwoners zijn bij deze alvast uitgenodigd op onze startactiviteit op 28 maart waarvoor we niemand minder dan Siegfried Bracke als spreker naar Merksplas halen.”, aldus het nieuwe bestuur.

De jonge politieke afdeling werkt de komende maanden zijn visie op de toekomst van Merksplas uit, dit in samenwerking met verenigingen, adviesraden en alle geïnteresseerde ‘Spetsers’. Niet dat het huidige bestuur momenteel uitsluitend slecht beleid voert, maar de N-VA heeft hier toch enkele bemerkingen bij en wil eigen accenten leggen.

Zonder vertegenwoordigers in de gemeente- of OCMW-raad is het niet gemakkelijk om gehoord te worden. Iedereen kan de standpunten en ideeën van N-VA Merkplas lezen in onze huis-aan-huisbladen en op onze website (http://merksplas.n-va.be ).

Het bestuur: Zenuni Safet, Hugo Cornelis, Koen Verheyen (secretaris), Harrie van der Vloet (Penningmeester) en Tine van der Vloet (Voorzitter).

N-VA Merksplas
Tine Van der Vloet - tine.vandervloet [at] n-va.be
http://merksplas.n-va.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is