N-VA Merksplas gaat voor jong en oud

Op 28 juni 2012

N-VA MERKPLAS GAAT

VOOR JOND EN OUD

 

N-VA Merksplas heeft vandaag zijn kandidatenlijst ter goedkeuring voorgelegd aan haar leden.  Na een unanieme goedkeuring kan deze lijst dan ook voorgesteld worden.  Voorzitter Tine van der Vloet zal de lijst trekken. “Met het mandaat dat de leden mij gegeven hebben zal ik, samen met de ganse ploeg, er alles aan doen om ons programma over te brengen aan de Spetsers. Een programma dat volgens ons een zeer waardig project is.”

Koen Verheyen, afdelingssecretaris en nummer 2 op de lijst vervolgt de voorstelling: “Door de diversiteit van onze kandidaten naar leeftijd en achtergrond toe zijn we een meer dan degelijk alternatief voor de huidige meerderheid."  De jeugdige 21-jarige student Jans Gysels uit de Leopoldstraat en de kranige 81-jarige Tom van Herwaarden, de tot Belg genaturaliseerde Nederlander en oud-industrieel, uit de Ploegstraat zijn hier een goed voorbeeld van. "Beiden zullen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober voor N-VA Merksplas 'jong en oud' op respectievelijk de 3de en 17de plaats vertegenwoordigen.

 

 

Op de foto van links naar rechts, Koen Verheyen, Jans Gysels, Tom van Herwaarden en Tine van der Vloet

“Het is mijn overtuiging dat Jans en Tom samen met N-VA Merksplas de vinger op de gapende wonden in onze gemeente kunnen leggen. Wonden die naar onze mening door de heersende beleidsmakers doormiddel van hun monopolie worden toegedekt”, zo besluit Koen.

Jans voegt hier aan toe: “Ik heb specifiek voor N-VA Merksplas gekozen omdat ik geloof in het alternatief dat wij kunnen bieden samen met de jeugd en alle inwoners van Merksplas. Ik wil dit doen vanuit een kritische blik op de heersende meerderheid. Vanuit deze kritische dimensie wil ik in dialoog treden met adviesraden en met de gehele bevolking zoeken naar het meest geschikt alternatief”, aldus Jans. “Ik pleit voor de installatie van een seniorenadviesraad”, voegt Tom hier aan toe. “We moeten onze senioren actiever betrekken bij het beleid en de bestaande seniorenorganisaties en hen ondersteunen en bestendigen. Initiatieven vanuit deze groep moeten praktisch en financieel ondersteund worden. Het vrijwilligerswerk ten behoeve van de actieve en zeker van de hulpbehoevende ouderen moet meer gestimuleerd worden. Ach, er zijn nog zoveel dingen meer waar ik me actief en vol energie voor onze senioren zou voor willen inzetten”, zo besluit Tom.

Als ploeg rekenen we op 14 oktober op steun van vele Spetsers voor ons project!

 

Het bestuur van N-VA Merksplas

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is